X Vaatelaastari brändiyhteistyö

Availability in S Group stores:

The products are available at Prisma stores throughout the country as well as at the largest S-Market and Sale stores.

X Vaatelaastari brändiyhteistyö

Omat paikat villavaatteille, työasuille, untuvatakeille ja urheiluvaatteille. Upeat kuosit, varainkeruutuotteet ja paljon muuta! - Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa olemme luoneet erilaisia FabPatch Vaatelaastari® -tuotteita erilaisiin korjaustarpeisiin.

Brändiyhteistötuotteet saatavana vain kunkin kumppanin omista myyntikanavista ja valikoiduilta jälleenmyyjiltä! 

 

Kuoleman puutarha Vaatelaastari kiinnitettynä housuihin ja paketti

Ateneum X Vaatelaastari® 

Rakastetut taiteen klassikot Taistelevat metsot, Kuoleman puutarha, Närhiä ja Kukkia nyt museoshop valikoimissa! 

 

 

Pikku Myy Pikapaikka
Eurokangas X Vaatelaastari®
Pikku Myy ja Haisuli seikkailevat Pullosta paikaksi -kankaasta valmistetuissa Vaatelaastareissa. Rajoitettu erä saatavana vain Eurokankaista!
 
Image Wear X Vaatelaastari®
Työvaatteisiin räätälöidyt Image Wear Vaatelaastarit eivät anna pienten kolhujen haitata työntekoa. Vettähylkivästä Hi-Vis -kankaasta valmistettu paikka korjaa työvaatteet helposti ja nopeasti.
  
Joutsen X Vaatelaastari

Joutsen X Vaatelaastari®

Paikkaa untuvatakin repeämät tai peitä tahrat Joutsenen untuvatakkikankaista valmistetuilla Vaatelaastareilla. Pakkaus sisältää mustia ja sinisiä paikkoja sekä yhden heijastavan Vaatelaastarin. 

 Jonathan X Vaatelaastari

Jonathan X Vaatelaastari®

Hieno yhteistyö Jesper & Junior ketju sai uuden muodon Jonathan -merkille kustomoidusta Vaatelaastari -tuotteista. Paikoissa seikkailee Jonathanin mallistosta tutut karhuhahmot! Saatavana Jesper & Junior -myymälöistä. 

Kaiko X Vaatelaastari
Kaikon rakastettu Copper Bambi kuosi nyt Vaatelaastareina! Valmistettu pehmeästä ja joustavasta kierrätyspolyesteristä. Saatavana Kaikoshopista
 
 
Keli X Vaatelaastari
Keli Clothing X Vaatelaastari®
Kelin unelmanpehmeästä, mulesling-vapaasta merinovillasta valmistetut Merinowool FabPatch Vaatelaastarit jatkavat Keli Clothingin ja muiden merinovillatuotteiden käyttöikää kädenkäänteessä.
Luontokauppa X Vaatelaastari norppa
Luontokaupan Pinnan alla -tuotteet muistuttavat luonnon suojelemisen tärkeydestä ja pienten tekojen merkityksestä. Pakkaus sisältää 2 Vaatelaastaria Pinnan alla -kuosilla sekä 2 hopean väristä heijastavaa Vaatelaastaria.  
 
Nepra X Vaatelaastari
Népra X Vaatelaastari®
Eettisen urheiluvaatemerkin Népran sammakko seikkailee Pullosta paikaksi -materiaalista valmistetuissa Népra Repair Patchessä muistuttamassa, että myös liikuntavaatteiden käyttöikää voi jatkaa korjaamalla! Pakkauksessa 2 kuosillista ja 2 mustaa Vaatelaastaria.
 
Ommellinen X Vaatelaastari

Ommellinen X Vaatelaastari®

Ommellisen köynnös ja suosittu Babushka Roses -kuosi sykähdyttävät Ommellisen omissa Vaatelaastareissa. Valmistettu Pullosta paikaksi -kankaista.

 
Aito Design Shop X Vaatelaastari
Pisa Design Aitoshop  X Vaatelaastari®
Kunnianosoitukseksi Kalajoelle räätälöity Aito Kalajoki Vaatelaastari  sisältää rantatunnelmaa sekä Pisa Designin kuosiosaamista. 
 
Ruskovilla X Vaatelaastari
Ruskovilla X Vaatelaastari ®
Silkkivillaiset Vaatelaastarit jatkavat helposti Ruskovillan pehmeiden ja lämpimien silkkivillavaatteiden käyttöikää. Saatavana sekä luonnonvalkoinen että musta vaihtoehto. 

TueTiimiä.fi X Vaatelaastari
Tiesitkö, että Vaatelaastari® -paikat soveltuvat myös varainhankintaan? Luokkien ja joukkueiden varainkeruuseen räätälöity Tue Tiimiä X Vaatelaastari -tuotteet nyt saatavana TueTiimiä.fi -palvelun kautta. Paketeista ohjataan reilu tukisumma ostajan valitsemalle varainhankintaa tekevälle taholle. Kukin pakkaus sisältää 8 Vaatelaastari® -paikkaa ja valittavana on kolme eri värivaihtoehtoa. 

 

Särmä X Vaatelaastari® 

Kun luottokamppeeseen tulee kuluma tai suoranainen reikä, uutta ei oikeastaan haluaisi mutta vaurio harmittaa. Särmä Vaatelaastareilla hoidat homman näppärästi ja siististi missä ja milloin tahansa.

 

  

Wahlsten Easy Rug Repair by FabPatch

Wahlsten Easy Rugrepair by FabPatch 

Loimille on paikkansa! Yhteistyössä hevosalan ammattilaisten kanssa kehitetty uutuustuote on suunniteltu loimien korjaamiseen. Wahlsten Easy Rug Repair by FabPatch on saatavana lukuisilta jälleenmyyjiltä - kysy tarkempia tietoja verkkokauppa@veljwahlsten.com.

 

Pyhä X Vaatelaastari

Onko tässä paras laskupaikka? Korjaa laskukamppeet minuutissa hankaamalla näillä Pyhän omilla Vaatelaastari® -paikoilla! Paketti sisältää kolme joustavaa kierrätyspolyesteristä valmistettua paikkaa. Tuote on saatavilla Pyhästoren valikoimista.

 

 

Ruka X Vaatelaastari

Rukatunturikin löysi oman paikkansa! Jatka laskuvaatteiden elämää Ruka X Vaatelaastari® -paikoilla. Paketti sisältää kolme joustavaa ja pehmeää paikkaa, joista kaksi Ruka-aiheisella kuosilla. Tuote on saatavilla Rukastoren valikoimista.

 

Metsola X Vaatelaastari

Metsolan kanssa yhteistyössä syntyivät Metsola X Vaatelaastari®  -paketit rakastetuilla Bunny- ja Fox-kuoseilla. Molemmat paketit sisältävät neljä kierrätyspolyesteristä valmistettua paikkaa, joista kaksi mustia ja kaksi Metsolan kuoseilla. Tuotteet ovat ostettavissa Metsolan valikoimista

 

Vaatelaastari sinun brändillesi? Ota yhteyttä sales@fabpatch.com