Brändiyhteistyö

Availability in S Group stores:

The products are available at Prisma stores throughout the country as well as at the largest S-Market and Sale stores.

Brändiyhteistyö

FabPatch Oy toimii luotettavana yrityskumppanina. Haluatko Vaatelaastarin yrityksesi kuosilla ja ilmeellä? Entäpä korjaustuote omasta materiaalistanne? 
Voimme valmistaa kustomoituja vaatelaastareita yrityksesi tarpeisiin, avaimet käteen periaatteella. Valmismateriaalivalikoima on laaja luomupuuvillasta kierrätettyyn polyesteriin. 
Olemme käynnistäneet hankkeen, jossa etsimme uusia käyttökohteita ja materiaaleja. Yhteistyössä voimme esimerkiksi testata yrityksesi kankaita, ja vaikkapa kakkoslaadun kankaiden soveltuvuutta uutuustuotteeseen ja eri kohteisiin. Tuotteen avulla pääset osalliseksi kiertotalouden ja designin uudentyyppistä arvonlisäystä.
Ensimmäinen yhteistyön helmi on alkuvuonna 2020 lanseerattu Keli Clothingin merinovillainen Vaatelaastari, jolla voi paikata etenkin ohuiden villavaatteiden reiät muutamassa minuutissa ilman ompelua tai silittämistä. Tuote on laadukkaita merinovillaisia tuotteita Suomessa valmistavan Keli Clothingin omissa valikoimissa ja jälleenmyynnissä mm. Partioaitoissa. 
Syksyllä 2020 yhteistyökumppanimme Joutsen Finland toi myyntiin erityisesti untuvatakeile tarkoitetun Joutsen-Vaatelaastaripakkauksen, jossa on hyödynnetty kumppanin omaa kangasmateriaalia. 
Markkinointituotteita olemme valmistaneet mm.  Ivalo.comille ja IlmastoAreenalle. Oma Vaatelaastari ei ole ole turhake, vaan liikelahja jolla on merkitystä. Samalla jaetaan tietoisuutta tekstiilijätteestä ja osallistutaan sen vähentämiseen osana #paikkaushaaste -kampanjaa. 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää yhteistyömahdollisuuksista!