Olympiakomitea mukaan #paikkaushaaste -kampanjaan

Availability in S Group stores:

The products are available at Prisma stores throughout the country as well as at the largest S-Market and Sale stores.

Olympiakomitea mukaan #paikkaushaaste -kampanjaan

 

Vaatelaastarilla paikattu urheilureppu

Olympiakomitea haluaa nostaa esiin vastuullista kuluttamista yhteistyössä Vaatelaastarin kanssa. Olympiakomitean vastuullisuusohjelma velvoittaa konkreettisiin tekoihin, joilla vähennetään urheilun ympäristövaikutuksia. Vaatelaastari tarjoaa helpon ratkaisun kovalla kulutuksella olevien tekstiilituotteiden korjaamiseen.

"Vaatteet ja varusteet ovat urheilussa tärkeässä roolissa ja nyt on aika keskittyä siihen, miten luottovarusteet kestävät mahdollisimman pitkään." toteaa Olympiakomitean erityisasiantuntija Karoliina Ketola ja muistuttaa, että urheiluvarusteiden käyttöiän pidentäminen korjaamalla on kestävää sekä taloudellisesti, sosiaalisesti että ympäristön kannalta. 

Lue koko tiedote täältä: Olympiakomitea nostaa vastuullista kuluttamista Vaatelaastareilla - Suomen Olympiakomitea 

Toivotamme urheilijat taustajoukkoineen lämpimästi mukaan jatkamaan urheiluvaatteiden ja -varusteiden käyttöikää korjaamalla! 

#paikkaushaaste -kampanja

Vaatteen korjaaminen on aito ekoteko! Tiesitkö esimerkiksi, että vaatteen käyttöiän tuplaaminen vähentää vaatteeseen liittyviä CO2-päästöjä liki puolella (Lähde: STJM)? Liian suuri osa tekstiileistä päätyy jätteeksi aivan liian aikaisin. On aika tehdä paikkaamisen vallankumous ja näyttää, että pieni reikä tai tahra ei tee vaatteesta jätettä! 

Osallistuminen #paikkaushaaste -kampanjaan

Tyyli on vapaa: parsi, ompele, pidä reikiä ylpeydellä - tai käytä helposti hankaamalla kiinnitettävää Vaatelaastaria! Pääasia on, että pyrit jatkamaan vaatteidesi käyttöikää. Valitse sinulle paras tapa tai tavat osallistua:

  • Tee oma #paikkaushaaste -lupaus ja haasta muut mukaan! Voit esimerkiksi julkaista videon tai muun päivityksen, jossa kerrot, mitä aiot ensimmäiseksi paikata. Mainitse #paikkaushaaste #olympiakomitea  
  • Ota kuva paikkauksestasi ja jaa se somessa tunnuksin #paikkaushaaste #olympiakomitea  
  • Tule Facebookissa mukaan #paikkaushaaste -ryhmään saamaan ja jakamaan parhaita paikkausvinkkejä

Otatko haasteen vastaan?

#paikkaushaaste on Vaatelaastarin lanseeraama vastuullisuuskampanja, jonka tavoitteena on lisätä tietoutta korjaamisen merkityksestä tekstiilien ympäristökuormituksen vähentäjänä. Kampanja on käynnistynyt vuonna 2019. Lisätietoja info@fabpatch.com.

Mikä on FabPatch Vaatelaastari?

FabPatch Vaatelaastari®, on hankaamalla kiinnittyvä tekstiilitarrapaikka, jolla on helppo korjata vaatteet ja varusteet missä ja milloin tahansa. Arjen tarpeeseen kehitetty äitien innovaatio suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa ekologisia vaihtoehtoja, kuten PET-pohjaista kierrätyspolyesteriä käyttäen. Panostamme helppouteen, miellyttävään tuntuun ja vastuullisuuteen.

FabPatch Vaatelaastareita on saatavana mm. Prismoista, Citymarketeista sekä noin 700 muulta jälleenmyyjältä kautta maan sekä brändikumppaneiltamme, kuten Joutsen Finlandin, Ruskovillan, Keli Clothingin, Kaikon ja Ateneumin valikoimista.  


Tutustu Vaatelaastari -tuotteisiin