FabPatch EXTREME

Availability in S Group stores:

The products are available at Prisma stores throughout the country as well as at the largest S-Market and Sale stores.

FabPatch EXTREME

FabPatch EXTREME

FabPatch EXTREME - kehitetty koviin paikkoihin!

Vaatelaastarin tuotekehitystä on alusta saakka tehty yhdessä asiakkaiden kanssa. Keskusteluissa nousi esiin usein toive kovan kulutuksen paikasta, jolla olisi helppo korjata vettäpitävän haalarin polvi tai kovalla kulutuksella oleva metsurin hanska. Paikan toivottiin olevan myös hieman joustava käyttömukavuuden varmistamiseksi. 

 

Testiryhmämme pääsi viime vuonna kokeilemaan erilaisia materiaaleja ja muotoja. Kohderyhmähaastatteluissa selvitettiin mm. tuotteen erilaisia käyttökohteita. Kokemukset olivat innostuneita ja valmiiseen tuotteeseen valikoitiin suosituimmat muodot ja koot eli ovaalit "polvipaikat" ja pienet paikat. 

Kokemusten perusteella FabPatch EXTREME toimii erinomaisesti mm. kenkien, rinkkojen, housujen ja moottoripyörän istuimen korjaamisessa. 


Paikan päällä hurjemmissakin paikoissa

Uutuustuotetta pääsi testaamaan myös FabRebel -lähettiläämme lumilautailija Antti Autti. Antti otti paikat mukaan vapaalaskureissuillensa, joilla pienet vaatevauriot ovat varsin yleisiä ongelmia. Nyt paikkaaminen onnistui heti paikan päällä.

 

Katso videolta miten upeissa maisemissa Antti Autio testasi FabPatch EXTREMEä!  

 


Nyt myös jälleenmyyjiltä

Vaatelaastarin oman verkkokaupan lisäksi FabPatch EXTREME löytyy nyt myös lukuisten jälleenmyyjien valikoimasta. Sinua palvelevat mm. 

FabPatch EXTREME
Lisätietoja FabPatch EXTREME tuotesivulla!